De verhuringen verlopen per week of per (verlengd) weekend.Bij de demonstration speech examples weekverhuringen kan men aankomen op zaterdag vanaf 14 u, het vertrek de week erna is voorzien op zaterdag voor 10 u.

Het weekend loopt vanaf vrijdagavond 18 u tot maandag 10 u. Je kan dus 3 nachten logeren.

Het vermoedelijk uur van aankomst dient opgegeven te worden. Op deze wijze kan de persoon die instaat voor het onthaal , zich goed voorbereiden op je komst.

Aangezien de prijzen afhankelijk zijn van de bezettingsgraad dienen we op voorhand goed ingelicht te zijn over het gewenste aantal kamers, m.a.w over de samenstelling van de bezoekersgroep. De niet gewenste kamers blijven immers op slot.

Bij het onthaal zullen de meterstanden van elektriciteit, water en stookolie opgenomen worden. De prijzen waaraan de afrekening zal  gebeuren zijn op voorhand gekend en worden overigens vermeld in het huurcontract.

Het huisvuil dient in de schuur geplaatst te worden: papier en plastiek afzonderlijk, glas en bioafval dienen de huurders zelf naar de containers te brengen (200 meter verwijderd van de woning). Het andere “grijsafval” wordt in grote grijze zakken geborgen. Deze afvalzakken zijn betalend, ze kosten   3,50 euro per zak. Bij de start van jullie huur ontvangen jullie een voorraad van 3 zakken.
ways to make essays longer
 

Je kan de woning zelf kuisen of laten kuisen. Voor het kuisen dient men 30 euro te betalen. Let wel, ook indien men beroep doet op deze kuis”dienst” moet de woning ordelijk achtergelaten worden. Hiermee bedoelen we het volgende: afwas gedaan, oven en fornuis zonder etensresten, geen vuil in de vuilbakken, geen zichtbaar vuilnis of afval in en rondom de woning.

Voor de aankomst en het vertrek dien je contact op te nemen met Dhr. En Mevr. Karl Johannes en Michaela Litzenburger, ze wonen in de woning naast de onze, Böllerweg , 6, hun telefoonnummer is 0049/(0)65449456 of gsm 0049/1718349196

Ze  kennen de woning perfect, want het is de ouderlijke woning van Karl-Johannes.

praktisch

We wensen jullie een aangenaam verblijf !

Reputable educational creating assistance is continuously wanting to aid college students using their succeed. Purchase essay authored by competent and veteran essay freelance writers essay writers.