Een prachtige tv serie

heimat

Vaak krijgen we te horen, hoe hebben jullie dit hoekje van Duitsland ontdekt?

Het antwoord is eenvoudig en eenieder kan zelf op ontdekking gaan met de

bekroonde serie Heimat van regisseur Edgard Reitz.

Deze serie brengt het verhaal van mensen op de Hunsrück, beginnende in 1900 en lopend tot de millenniumwende in 2000. Het is een familiekroniek die niet alleen zicht geeft op de algemene evolutie in de 20ste eeuw , maar ons ook laat kennis maken met het dagelijks leven op de Hunsrück .

De toeristische diensten van de streek zijn zich terdege bewust van de impact van deze serie. Her en der zijn  tekst-en fotoborden aangebracht op de belangrijkste locaties waar  gefilmd werd.

heimat2

 

Het verhaal begint in het fictieve dorpje Schabbach, overigens diende het naburige Woppenroth als decor voor dit dorp.

Leuk vonden we ook dat de integratie van deze serie zo ver gaat dat in Sargenroth zelfs fictieve  filmgraven worden onderhouden….

Wie wil kennismaken met de Hunsrück of wie in tegendeel reeds heimwee heeft naar zijn verblijf aldaar kan dus gerust naar

It is very hard essay writing help to start out, Whenever you are attempting to make your business for the very first time. You should have traffic to your website in order to generate enough cash to help you out. The easy way which you’re able to keep a great amount of money for your website is to appropriately and consistently work on creating traffic.

een bibliotheek of videotheek stappen en deze serie ontdekken ! Voorzie alvast een knusse zetel…goed voor 56 uur film…

http://nl.wikipedia.org/wiki/Heimat_(Edgar_Reitz)

http://www.heimat-fanpage.de/cms/index.php